Presult: HubSpot implementatie

Dé sleutel tot efficiënte marketing en sales

Dit is wat onze klanten zeggen

Jorrit Berendsen
Jorrit Berendsen Software Development Manager, Fore Freedom

“Voor onze salesprocessen kunnen we niet meer zonder het HubSpot CRM. Sinds de implementatie hebben we duidelijk zicht op wat er speelt, vanaf het moment van verkoop tot aan de levering. Het systeem werkt intuïtief en ook de samenwerking met Presult verloopt prettig. Verder is het fijn dat Presult ook na de livegang ondersteunt met optimalisaties en aanvullend advies. Zonder onze gezamenlijke inzet hadden we dit nooit zo snel kunnen realiseren.”

Robert Woerdeman Director-owner, Korthals Groep

“Klanten geven aan onder de indruk te zijn van onze websites en de informatie die ze er vandaan halen. We krijgen nu dagelijks aanvragen – vaak meerdere – en we merken dat deze veel serieuzer zijn.”

Presult_HubSpot_certified_partner

HubSpot in een notendop

: voor marketing, sales en customer service

De implementatie van HubSpot zorgt voor een structurele verbetering en versnelling van je marketing- en verkoopprocessen. Met HubSpot krijg je een duidelijk beeld van je (potentiële) klanten. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijke interface. Met inzicht in (lopende) acties, marketingcampagnes en klantcontact kun je volop sturen op het behalen van je doelstellingen.

“Realiseer 200% groei in 1 jaar tijd met de geïntegreerde marketing-, sales- en servicefunctionaliteiten van HubSpot”
– Patrick Riemers, eigenaar Presult
Presult
Adoptiegraad
Hoge adoptiegraad (>90% van je medewerkers)
Rendement
30% meer sales met hetzelfde team
Je no-nonsense HubSpot partner
hubspot reporting dashboards

Eeen succesvolle HubSpot implementatie

: Jouw partner met ruim 5 jaar ervaring

Of je nu overweegt HubSpot te gaan gebruiken of er al gebruik van maakt (maar er nog lang niet alles uithaalt), met ruim 5 jaar ervaring is Presult de ídeale partner om je te begeleiden bij de implementatie.

Bij de implementatie van HubSpot kun je het volgende verwachten:

  • Het opstarten van het project. Het creëren van draagvlak bij medewerkers en een duidelijk plan van aanpak;
  • Het implementeren van processen. Het afstemmen van HubSpot op interne processen, zoals de communicatie tussen marketing- en salesteams en het inrichten van het HubSpot-bedrijfsaccount;
  • Het uitvoeren van integraties en datamigratie. Het koppelen van HubSpot met je bestaande bedrijfsapplicaties en het overzetten van je huidige klantgegevens naar HubSpot.

Onze stapsgewijze werkwijze

Opstarten

Presult biedt ondersteuning tijdens het volledige proces: van de eerste projectomschrijving tot de uiteindelijke implementatie en ingebruikname.

We beginnen met het maken van een plan en het stellen van concrete doelen. Daarnaast brengen we de verwachte resultaten in kaart. Zo helpen we je interne processen te stroomlijnen, communicatie te verbeteren en verkoopresultaten te verhogen.

Implementeren

We maken gebruik van onze bewezen blueprint om een succesvolle implementatie van HubSpot te garanderen. Immers: wat werkt, dat werkt! Verschillende klanten gingen je al voor, waaronder Fore Freedom, STARC en AtHand. Als no-nonsense HubSpot-partner helpen wij je graag!

Training en ondersteuning

Na de implementatie zorgen we voor training en permanente ondersteuning. We blijven je HubSpot-omgeving desgevraagd optimaliseren en staan klaar om continu support te bieden. Daarnaast voeren we grondige tests uit om ervoor te zorgen dat alle functies optimaal werken en volledig aan je behoeften voldoen.

Met deze aanpak zorgt Presult ervoor dat de HubSpot-implementatie soepel verloopt en je organisatie optimaal profiteert van de voordelen die het platform biedt.

ContactManagement HubSpot

De voordelen van HubSpot

: Verbinden, bereiken en doorgroeien

Met HubSpot CRM kun je dagelijkse taken automatiseren voor een efficiënter verkoopproces en betere samenwerking tussen teamleden. De belangrijkste voordelen:

  • Automatisering van taken. Handmatige taken, zoals het versturen van een follow-up mail na een offerteaanvraag, kunnen worden geautomatiseerd.
  • Gestructureerd verkoopproces. Je beschikt over een consistent en overzichtelijk verkoopproces, waarbij je de voortgang van deals in verschillende stadia op de voet kunt volgen.
  • Overzicht van activiteiten. Alle verkoopactiviteiten en klantgegevens worden op één centrale plek bewaard, waardoor je altijd het overzicht behoudt.
  • CRM als centraal punt. Klantgegevens worden centraal beheerd en je krijgt inzicht in alle gebruiks- en klantactiviteiten, waarmee je nauwgezet kunt sturen op klanttevredenheid, merkloyaliteit en omzetverhoging.

Met de implementatie van HubSpot door Presult, verbeter je je marketing-, verkoop- en serviceprocessen én werk je efficiënter samen aan je bedrijfsdoelen. Met andere woorden: je kunt meer doen in minder tijd!

“HubSpot-gebruikers verkrijgen al binnen een jaar maandelijks gemiddeld 2,1x meer websitebezoekers en 2,5x meer leads”
– Patrick Riemers, eigenaar Presult
Presult - Fore Freedom

91% offertes digitaal ondertekend

: Sales enablement in optima forma

Belangrijkste resultaten:

  • Meer deals gesloten door gerichtere opvolging van leads en meer inzicht in verkoopprocessen
  • Digitale offerte-afhandelingen voor versnelling vraagbundelingen
  • Sales werkt uitsluitend in HubSpot, adoptiegraad van 91% onder totale personeelsbestand
HubSpot

Prijs HubSpot implementatie

: Optimaal ingericht en geïmplementeerd

De prijs voor de inrichting en implementatie van HubSpot wordt bepaald door specifieke behoeften, zoals dataopschoning en -migratie, training en het opstellen van procesbeschrijvingen. Voor de Professional Hubs zijn er onboardingkosten die beginnen bij €990.

De kosten van HubSpot zelf kunnen variëren. De Starter Hubs beginnen bijvoorbeeld bij €15 per seat per maand. De kosten voor Professional Hubs verschillen per hub.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden! Bekijk de veelgestelde vragen om meer te weten te komen over ons en onze diensten.

Hoeveel budget heb ik nodig om te beginnen?

Is er een minimumtermijn voor HubSpot?

Hoeveel tijd ben je zelf kwijt met de implementatie?

Verzorgt Presult ook HubSpot-trainingen?

Laat ons HubSpot succesvol voor je inrichten en implementeren

Ons team staat voor je klaar

Plan een adviesgesprek