SNEL | CONCREET | RESULTAATGERICHT

Over Ons

Externe marketing die voelt als intern

Je offline passie online uitbreiden

Al 10 jaar zijn we actief voor technische bedrijven met een passie. Digitalisatie vormt hierbij de belangrijkste pijler voor het genereren van meer omzet en het verlagen van kosten. We spreken de taal van de ondernemer, de klant én de IT’er, waardoor digitale oplossingen volgens bedrijfseisen en binnen budget worden ontwikkeld. Inmiddels werken we voor diverse mooie bedrijven.

Zij omschrijven ons als betrouwbare kennispartner, daadkrachtig en een extern marketingbureau dat voelt als een interne marketingafdeling.

Neem contact op
Je offline passie online uitbreiden
Groei zit in verbinding

Groei zit in verbinding

Wij geloven in een full-service aanpak. De meeste groei ontstaat wanneer alle elementen van een bedrijf optimaal samenwerken. Uiteindelijk staat alles met elkaar in verbinding. Een website kan niet los gezien worden van salesmedewerkers of social media kanalen. En ook marketing, sales, productie en administratie werken het beste wanneer er verbinding is.

Of het nu gaat om web development, een CRM-systeem, datakoppelingen, ERP implementatie of online marketing campagnes. Digitalisatie levert het meeste rendement wanneer het deze schijnbaar losse elementen samenvoegt. Wij helpen bedrijven hierin de beste keuzes te maken om zo:

  1. Meer omzet te realiseren en/of
  2. Kosten te besparen, zodat met dezelfde mensen meer winst behaald kan worden.

Gedreven door resultaat

Bij Presult werken we resultaat gedreven. Wat betekent dit voor onze klanten? We stellen alles in het werk om de meest succesvolle campagnes en digitale veranderingen te implementeren. De acties die we inzetten, worden doorlopend gevolgd, getest en geoptimaliseerd. Zo realiseren we het beste resultaat binnen de aangegeven wensen en eisen. Vaak zien we dat onze drive aanstekelijk werkt op onze klanten, wat de samenwerking leuker en nog efficiënter maakt.

Gedreven door resultaat
Kennispartner

Kennispartner

Een kennispartner zijn en blijven voor onze klanten, is een van onze pijlers. In de snel veranderende digitale wereld is het noodzakelijk voorop te blijven lopen. De nieuwste onderzoeken, artikelen en ontwikkelingen doornemen is dan ook een wekelijkse gang van zaken voor ons. Zo profiteren onze klanten van alle nieuwe mogelijkheden en zijn we voorbereid op de digitale gevolgen van veranderingen in het beleid van belangrijke spelers als Google, Facebook en LinkedIn.

Kom je een kop koffie drinken?

We maken graag tijd voor een kop koffie, zodat we kennis kunnen maken. Neem contact met ons op via onderstaande knop of bel naar 085-0026029.

Maak een afspraak
Kom je een kop koffie drinken?
Copyright 2013-2023 - Presult | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Cookiebeleid