Over ons

Data driven kennispartner voor het technisch MKB

Zij vertrouwen op Presult

Heycop logo
Dataweb logo
Rademaker logo
STARC logo
Korthals logo
Team Presult

Durvers en doeners

: Strategische salespartners

Het pad van ondernemerschap is er een met uitdagingen, maar ook een met ongekende mogelijkheden voor wie het durft te bewandelen. Ondernemerschap draait om continu leren, aanpassen en het vinden van creatieve manieren om klanten te bereiken. Om mensen samenbrengen in een gezamenlijke missie. Al ruim een decennium staan we zo in de wedstrijd en passen we die aanpak succesvol toe voor het technisch MKB in Nederland.

Met slimme digitale strategieën ondersteunen we accountmanagers, zorgen we voor een structurele kostenverlaging en genereren we meer omzet voor onze opdrachtgevers.

Onze tech-savvy professionals

Patrick Riemers

Eigenaar

Presult_Vincent

Vincent Verboom

Content specialist

Presult_Miranda

Miranda Riemers

Managing Director

Presult_Raymond

Raymond Kuijer

Design specialist

Presult_Joëlla

Joëlla de Graaf

Online Marketing Specialist

Julia Smit - Presult

Julia Smit

Content Specialist

Presult - Hoe wij zijn Presult - Hoe wij zijn
Presult - Hoe wij zijn
Presult - Hoe wij zijn Presult - Hoe wij zijn
Groei zit in verbinding

Groei zit in verbinding

: Alle neuzen dezelfde kant op

Succes vloeit voort uit een vlekkeloze integratie van alle kernprocessen die bijdragen aan een hogere omzet. Bij Presult spreken we de taal van de ondernemer, de IT’er en de klant. Doordat we in staat zijn op elk bedrijfsniveau te communiceren, zorgen we voor optimale afstemming tussen de belangrijkste bedrijfsonderdelen. Met slimme digitale strategieën brengen we marketing, sales, klantenservice en administratie samen, zodat ze samen een groter geheel vormen.

Digitalisatie haalt het hoogste rendement wanneer deze schijnbaar afzonderlijke elementen worden gebundeld.

Gedreven

Gedreven door resultaat

: Uiteindelijk draait het om meer omzet

Bij Presult werken we resultaatgedreven. We stellen alles in het werk om de meest succesvolle campagnes en digitale veranderingen te implementeren bij onze klanten. De acties die we inzetten, worden doorlopend gevolgd, getest en geoptimaliseerd. Zo realiseren we het beste resultaat binnen het budget en de aangegeven wensen en eisen. We zien dat onze drive aanstekelijk werkt op onze klanten, wat de samenwerking leuker en nog efficiënter maakt.

Kennispartner

Kennispartner

: Samen voorop blijven lopen

In de snel veranderende digitale wereld is het absoluut noodzakelijk om voorop te blijven lopen. We laten daarom geen moment onbenut om onszelf onder te dompelen in de nieuwste onderzoeken en ontwikkelingen. ‘Succes maak je samen’ is ons motto, daarom laten we onze opdrachtgevers – wat ons betreft samenwerkingspartners – ook van die kennis profiteren. Zo zijn zij als een van de eersten op de hoogte van de mogelijkheden en nieuwe marktkansen.

Laten we kennismaken - Presult

Laten we kennismaken!

: We maken graag tijd voor je vrij