Resultaatgerichte digitale transformatie

Toekomstgerichte bedrijfsontwikkeling

90% van onze klanten vertrouwt drie jaar of langer op onze strategieën

Ronald Hoiting
Ronald Hoiting Marketeer, Rademaker

“Dankzij de gestructureerde aanpak van Presult is de zichtbaarheid onder onze
doelgroep aanzienlijk toegenomen. We zien Presult echt als verlengstuk van
onze organisatie, in het bijzonder onze accountmanagers.”

Martin Kleijn
Martin Kleijn Director, Bovi & Ox

“Presult weet wat ons drijft en voelt ons haarfijn aan. Dienstbaar, inlevend en vanuit persoonlijkheid verbinding maken is wat Presult kenmerkt. We stellen het actieve meedenken zeer op prijs. Je kunt online marketingactiviteiten met een gerust hart aan deze experts overlaten.”

Presult-Digitale-Transformatie

Meer omzet én kosten besparen

: Van tijdrovend naar toekomstgericht werken

Gaat er op de werkvloer veel tijd verloren aan randzaken? Wil je de focus vooral leggen op sales en het verbeteren van klantrelaties in plaats van tijdrovende, administratieve taken, zoals het loggen van salesgesprekken in Excel-sheets?

Digitale transformatie is de sleutel tot kostenbesparingen en meer omzet. In het steeds digitaler wordende B2B landschap is het de enige manier om een voorsprong te krijgen en te behouden.

75% van de bedrijven ziet de betrokkenheid van leads en klanten toenemen door toepassing van datagestuurde marketing.
– McKinsey
Datakoppeling

Tijd- en kostenbesparing door datakoppelingen

: Het geheel is meer dan de som der delen

Door data uit verschillende systemen te koppelen en/of te delen met leveranciers en klanten, zijn enorme kostenbesparingen te realiseren. Voor verschillende bedrijven in het technisch MKB heeft Presult datakoppelingen doorgevoerd. Onze acties leveren gemiddeld een kosten- en tijdbesparing van 10% op.

Doordat processen worden versneld, houden medewerkers meer tijd over voor onder meer sales en (verdiepend) klantcontact. Denk aan accountmanagers die meer ruimte hebben voor het nabellen van warme leads en supportmedewerkers die complexere vragen beantwoorden.

HubSpot

Optimaliseer processen door up-to-date inzicht

: Ontdek de knelpunten en kansen

Waar zit de bottleneck in je processen? Welke factoren belemmeren je werknemersplanning en daarmee je productiviteit? Welke klanten kosten meer dan ze opleveren? Maar ook: waar liggen de grootste kansen?

Data is in alle systemen aanwezig. Door deze up-to-date te houden en inzichtelijk te maken, wordt een efficiëntere inzet van je bedrijfsmiddelen mogelijk.

TIP! Maak gebruik van een CRM-platform dat beschikt over lead databases, webformulieren, (geautomatiseerde) e-mailmarketing en ticketsystemen om bezoekers, leads en klanten gedurende het gehele koopproces van de juiste informatie te voorzien.
alleweegschalen.nl

Effectieve sales in een digitale wereld

: Impact maken door de klant centraal te stellen

Inkopers en andere zakelijke beslissers willen zo efficiënt mogelijk werken. Bied je online adviestools om hen verder te helpen? Kunnen ze zelfstandig bestellen via een e-commerce omgeving? Met wie je ook zakendoet – zorg voor een goede informatievoorziening en passende bestelprocessen om het je klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Met deze aanpak komen ook je accountmanagers het beste tot hun recht. Het zwaartepunt komt immers niet meer te liggen op administratieve werkzaamheden, zoals het loggen van gespreksnotities en klantafspraken, maar op persoonlijk advies en het uitbouwen van klantrelaties.

Met de juiste CRM- en e-commerce-oplossingen bied je hun de benodigde tools om invulling te geven aan die nieuwe rol. Presult verzorgt zowel de implementatie als trainingen voor het gebruik hiervan.

Digitale strategie - Presult

Wat kunnen we voor je betekenen?

: Op naar een datagedreven toekomst

Wat kunnen we voor je realiseren?

  • Implementatie B2B e-commerce platform
  • Begeleiding en implementatie CRM-systeem
  • Marktverkenning van IT-systemen
  • Ontwikkeling online klantportal
  • Begeleiding van sales
  • Realisatie datakoppeling CRM/ERP
  • Digitale strategie voor klantcommunicatie
  • En nog veel meer, door onze brede kennis van digitale ontwikkelingen in de markt

Net zo succesvol worden met je bedrijf?

Ons team staat voor je klaar

Plan een adviesgesprek