[Vacature] Digital B2B Marketeer (37,5 uur)

In het kort

Ben je een echte marketing allrounder en kun je goed het overzicht bewaren? Wil je op hoog niveau klanten (mkb+) helpen hun digitale strategie te verbeteren? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je flink in mag zetten op je eigen ontwikkeling? Dan hebben we mogelijk een match! Presult in Houten is namelijk op zoek naar een fulltime Digital B2B Marketeer (37,5 uur).  

Over de functie:  

Als Digital Marketeer bij Presult ontwikkel, beheer en optimaliseer je digitale strategieën voor onze klanten, voornamelijk B2B-bedrijven in de IT, software- en maakindustrie. Je adviseert klanten over de beste manier om hun salesorganisatie digitaal te ondersteunen en uit te breiden. Je zet effectieve digitale campagnes op en stuurt specialisten op het gebied van content, design en techniek aan om de beste resultaten te behalen.  

Kortom, je bent de marketing manager van je eigen accounts.  

Wij zijn Presult  

Presult is een ambitieus en snelgroeiend marketingbureau dat zich voornamelijk richt op het digitaal ondersteunen van sales bij het technisch mkb en groot mkb. Hiervoor richten we bedrijfswebsites en e-commerce platforms in volgens onze bewezen effectieve blueprint, creëren we brochures en salesdocumenten, zetten we zeer hoog scorende campagnes op en denken we vooral proactief, creatief en intelligent met onze klanten mee.

We zijn een strategische, data-driven kennispartner die energiek en betrokken is, maar vooral no-nonsense blijft. We draaien mee in de top van de markt en zijn dan ook altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen. Meer weten over wat Presult kenmerkt? Je leest het hier.  

 Wat mag je van ons verwachten?  

 • Verantwoordelijkheid voor je eigen klanten en initiatieven, je ziet meteen de resultaten van je eigen ideeën;   
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;  
 • De vrijheid om je eigen uren in te delen! Ga je het liefst om 16:00 uur sporten? Werk je graag de ene dag meer uren en de andere minder? Of heb je kinderen die je graag eerst zelf naar school of de opvang wilt brengen? Geen probleem bij Presult! Niet voor niets hanteren we 37,5 uur als volledige werkweek (We leven ten slotte niet om te werken! 😉) 
 • Een gezellig en energiek team vol kennis op verschillende vakgebieden; 
 • Een licht, modern en duurzaam kantoor vlakbij Utrecht, met goede aansluitingen voor zowel auto als openbaar vervoer. 

Onze ideale kandidaat:   

 • Denkt mee over de digitale strategie van bedrijven en verbetert deze op basis van eigen analyse; 
 • Is nog lang niet uitgeleerd en wil veel leren over ‘growth hacking’ (of wat wij gewoon ‘klanten helpen te groeien’ noemen); 
 • Kan meerdere projecten tegelijk oppakken en prioriteiten stellen om deadlines te halen;  
 • Regelt online marketingcampagnes (zoals SEO, social media, LinkedIn Ads en e-mail) tot in de puntjes en neemt hier verantwoordelijkheid voor; Is kritisch én trots op opgeleverd werk;  
 • Is klantvriendelijk ingesteld en denkt actief mee met klantbehoeften;  
 • Gaat nieuwe tools en online kanalen testen om klanten te adviseren over de mogelijkheden;
 • Schrikt niet van af en toe een beetje programmeren (HTML en/of CSS). 

We horen graag van je!  

Ben je net zo enthousiast over deze functie als wijzelf? Dan komen we graag met je in contact! Stuur een e-mail met je CV naar miranda@presult.nl of bel voor meer informatie naar 0622304817 

Ps. We zijn ook op zoek naar een copywriter/content marketeer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. (Daar hebben we ons eigen platform al voor!) 

Laten we kennismaken - Presult

Laten we kennismaken!

: We maken graag tijd voor je vrij