SNEL | CONCREET | RESULTAATGERICHT

Ons team

Gedreven door resultaat

Het team achter Presult

Patrick Riemers

Patrick Riemers

  Eigenaar en gedreven data-analist

  Al sinds mijn studie Technische Bedrijfskunde ben ik bezig met het analyseren van data en deze concretiseren naar bruikbare inzichten en werkbare stappenplannen. Deze gedrevenheid voor het uitzetten van digitale strategieën heeft geleid tot het opzetten van mijn eigen bedrijf, Presult. De integriteit van het bedrijf staat voor mij voorop. Eerlijke en persoonlijke relaties zijn voor mij dan ook belangrijk, zowel met klanten als collega's. Ik sta op kantoor mede bekend als degene die soms zijn energie kwijt moet in een dolletje, maar vooral als een energieke en gedreven ondernemer die bereid is iedereen te helpen.
Miranda Riemers

Miranda Riemers

  Managing director

  Persoonlijke groei en uitbreiding van kennis zijn belangrijke pijlers binnen Presult. Als afgestudeerd psycholoog en moeder van drie past het heel goed bij mij om hier verantwoordelijk voor te zijn. Ik zie het als een waardevol streven om iedereen die bij Presult hoort, zich te laten ontwikkelen tot de best mogelijke en meest gelukkige versie van zichzelf. Naast interne ontwikkeling en kennisopbouw, houd ik mij ook bezig met het kwaliteitsniveau van alle werkzaamheden en communicatie, zowel vanuit Presult als voor klanten.
Mathilde van Doorn

Mathilde van Doorn

  HubSpot en social media

  Resultaten boeken door data, content en techniek optimaal in te zetten, te optimaliseren en te automatiseren, daar krijg ik energie van. We zetten advertentie- en e-mailcampagnes op die echt effect hebben. Hierover meedenken en de campagnes opzetten is wat ik graag doe. Dat, en het integreren van HubSpot bij klanten waardoor campagnes nog meer effect krijgen. Overigens kan je ook met al je vragen rondom social media bij mij terecht. Ik ben een echte duizendpoot en help je graag waar ik kan!

Vincent Verboom

Vincent Verboom

  Content

  Collega’s omschrijven mij als gedreven taalstrateeg, creatief met content en een woordtovenaar. Ik houd van spreekwoorden en zegswijzen en heb een grote passie voor online media. Al een aantal jaar ben ik binnen Presult verantwoordelijk voor alle content. Begrijpen hoe een verhaal binnenkomt bij de lezer en dit zo goed mogelijk invullen, daarin zie ik telkens weer een geweldige uitdaging. Ik ga graag door het vuur voor een mooi verhaal én het beste resultaat.
Ardjan Swerink

Ardjan Swerink

  Sales

  In mijn vrije tijd ben ik fervent triatleet. Deze liefde voor langdurige verbinding en toewijding neem ik mee naar mijn werk en in mijn contact met klanten. Het aangaan van een langdurige verbinding is de insteek die Presult ook heeft in de samenwerking met klanten. Dat een bedrijf deze basis deelt, vind ik erg belangrijk. Het is fijn om écht contact te maken met mensen en hen in de jaren erna te blijven zien op kantoor.

Copyright 2013-2022 - Presult | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Cookiebeleid