SNEL | CONCREET | RESULTAATGERICHT

Ons team

Gedreven door resultaat

Het team achter Presult

Patrick Riemers

Patrick Riemers

  Eigenaar en data-analist

  Al sinds mijn studie Technische Bedrijfskunde ben ik bezig met het analyseren van data en deze concretiseren naar bruikbare inzichten en werkbare stappenplannen. Deze gedrevenheid voor het uitzetten van digitale strategieën heeft geleid tot het opzetten van mijn eigen bedrijf, Presult. De integriteit van het bedrijf staat voor mij voorop. Eerlijke en persoonlijke relaties zijn voor mij dan ook belangrijk, zowel met klanten als collega's. Ik sta op kantoor mede bekend als degene die soms zijn energie kwijt moet in een dolletje, maar vooral als een energieke en gedreven ondernemer die bereid is iedereen te helpen.
Miranda Riemers

Miranda Riemers

  Managing director

  Persoonlijke groei en uitbreiding van kennis zijn belangrijke pijlers binnen Presult. Als afgestudeerd psycholoog en moeder van drie past het heel goed bij mij om hier verantwoordelijk voor te zijn. Ik zie het als een waardevol streven om iedereen die bij Presult hoort, zich te laten ontwikkelen tot de best mogelijke en meest gelukkige versie van zichzelf. Naast interne ontwikkeling en kennisopbouw, houd ik mij ook bezig met het kwaliteitsniveau van alle werkzaamheden en communicatie, zowel vanuit Presult als voor klanten.
Vincent Verboom

Vincent Verboom

  Content marketeer

  Collega’s omschrijven mij als gedreven taalstrateeg, creatief met content en een woordtovenaar. Ik houd van spreekwoorden en heb een grote passie voor online media. Al een aantal jaar ben ik binnen Presult verantwoordelijk voor alle content. Begrijpen hoe een verhaal binnenkomt bij de lezer en dit zo goed mogelijk invullen, daarin zie ik telkens weer een geweldige uitdaging. Ik ga graag door het vuur voor een mooi verhaal én het beste resultaat.

Miguel Schalkwijk

Miguel Schalkwijk

  Data specialist

  Het mooie aan data is dat je oneindig de diepte in kan gaan en tot op minuscuul niveau aan de knoppen kan draaien. Het speuren naar optimalisatiekansen en zo sturing geven aan de campagnes is telkens weer een prachtige ontdekkingstocht.
Marcel Scheel

Marcel Scheel

  Online marketing specialist

  Online marketing is net Lego. Je mag aan dingen bouwen die je verbeelding vaak te boven gaan. Resultaat zien van werk is zelden zo tastbaar. Ik krijg tomeloze energie uit het vinden van technische oplossingen voor digitale vraagstukken.
Raymond Kuijer

Raymond Kuijer

  Online marketeer

  Ik zie het als een leuke uitdaging om samen met klanten ambitieuze doelen te formuleren en daar naartoe te werken. Niet op de automatische piloot, maar met vernieuwende ideeën die passen bij de belevingswereld van de klant én de eindklant!

Wat kenmerkt Presult?

  Kennis en ontwikkeling

  • Onze resultaten liggen sterk boven het marktgemiddelde. We draaien mee in de top en werken met de beste mensen om alleen nog maar beter te worden.
  • Ontwikkeling, zowel in ons werk als persoonlijk. Iedereen die deel uitmaakt van Presult krijgt veel ruimte en mogelijkheden om te blijven ontwikkelen. Daarnaast zien we het belang van persoonlijke ontwikkeling en tijd steken in de hobby’s en interesses die je ook drijven. Daarom hanteren we 37,5 uur als volle werkweek en zijn die uren flexibel in te delen.

  Energiek

  • We zijn actief en proactief. Stilzitten en afwachten is niet aan ons besteed. Of het nu gaat om nieuwe ideeën voor klanten of een collega te hulp schieten, we doen dit voor de ander heeft bedacht dat het nodig is.
  • Zo nu en dan gooien we er een sportieve activiteit in als teamuitje of goede doelen actie.

  Strategisch

  • Onze beslissingen en planningen zijn doordacht en worden intelligent ingestoken.
  • Veel digitale bureaus creëren korte en vooral dure pieken die enkel terugkomen met extra geld. Presult werkt naar een duurzaam doel dat bedrijven zowel op de korte als lange termijn helpt te groeien, zonder afhankelijkheid van grote investeringen.

  Datagedreven

  • Onze acties zijn gebaseerd op feitelijke informatie. We maken onderbouwde plannen waarvan de effecten meetbaar zijn.
  • Alles wat we doen analyseren of optimaliseren we aan de hand van data. Hierbij kijken we niet naar algemene of overkoepelende gegevens maar gaan we de diepte in om maximaal rendement te creëren.

  No-nonsense

  • No-nonsense staat centraal in onze werkwijze. We verkopen bedrijven geen dingen die hen niet verder helpen.
  • Ook bij goede resultaten blijven onze schoenen gewoon aan onze voeten.

  Betrokken

  • Het Presult team is een groeiende en hechte club waarbij elkaar echt kennen en samen het beste voor elkaar krijgen belangrijk is. We kennen elkaars sterke kanten en zien de kracht in elkaar aanvullen.
  • Bij onze klanten zijn we oprecht betrokken. We weten wat er bij hun bedrijven speelt en wat de mensen die er werken drijft. Resultaten behalen we samen met onze klanten. Zij omschrijven ons als gewaardeerde sparringpartner en een externe partij die voelt als een interne afdeling.
Copyright 2013-2023 - Presult | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Cookiebeleid