Digital marketing bureau in omgeving Amsterdam

“We offer digital services that help your business grow”

Zij vertrouwen op Presult

Heycop logo
Dataweb logo
Rademaker logo
STARC logo
Korthals logo
Team Presult

Ontdek de kracht van digitale marketing

: Snel, concreet, resultaatgericht

Ben je klaar voor de volgende stap op het gebied van digital marketing? Presult is gespecialiseerd in een breed scala aan digitale diensten en helpt MKB’ers in en rondom Amsterdam die actief zijn in de B2B-sector. Presult onderscheidt zich naast zijn persoonlijke aanpak ook op het gebied van:

  • Snelheid
  • Concreetheid
  • Resultaatgerichtheid

Succes maak je samen

Onze digital marketing experts zitten bovenop de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. We verbinden de kracht van online marketing met onze kennis in IT om mét en vóór onze klanten het maximale resultaat te behalen.

We zijn ervan overtuigd dat je succes samen maakt en vinden het contact en de vertrouwensband met onze klanten zeer belangrijk. Door tussentijdse contact- en evaluatiemomenten kunnen we snel en adequaat reageren op veranderende klantwensen en ontwikkelingen in de markt.

Zo hielpen we kortgeleden een restaurant met de uitrol van een bezorgservice tijdens de coronacrisis. Deze aanpak was zo succesvol dat het restaurant zijn omzet van voor de crisis evenaarde en er veel nieuwe vaste klanten bij heeft. En dit allemaal met behulp van digitale communicatiekanalen, waaronder e-mail marketing en pay-per-click campagnes.

Presult - Leadgeneratie

Marketing naar behoefte

: Op maat gemaakte marketing voor optimaal succes

Presult biedt op maat gemaakte pakketten die aansluiten bij je bedrijfsdoelen. Zo garanderen we dat onze dienstverlening optimaal is afgestemd op je behoeften. Je betaalt alleen wat je nodig hebt. En omdat we van tevoren een vast bedrag afspreken voor de te leveren diensten, kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Diverse diensten met één overkoepelend doel: groei

Presult is een allround online marketing bureau en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. We begrijpen dat elk bedrijf andere behoeften heeft, aansluitend bij de specifieke branche waarin je organisatie zich bevindt. We helpen B2B-bedrijven onder meer met:

Presult de juiste oplossing

Digitalisatie heeft de toekomst

: Efficiënt opschalen met digitale diensten

Presult helpt klanten bij het vormgeven en opzetten van digitale strategieën die bedrijven toekomstbestendig maken en houden.

Online is waar je (toekomstige) klanten zich bevinden. Maar liefst 89% van alle decision makers uit de B2B-sector doet online vooronderzoek. Met andere woorden: deze gigantische hoeveelheid potentiële klanten loop je mis zonder een goed opgezette digitale strategie.

Efficiënt opschalen met behoud van servicegerichtheid

Digitalisatie vormt meer dan ooit de grondslag voor je efficiency-vraagstukken. Hoewel we begrijpen dat persoonlijk klantcontact een belangrijke pijler is voor MKB-bedrijven, beseffen we ook dat 1-op-1-communicatie met klanten en/of prospects tijdrovend is. Deze aanpak staat groei op de korte termijn in de weg.

Digitale databases maken het echter mogelijk op te schalen met behoud van persoonlijk klantcontact. Wie beter target (lees: doelgericht zijn doelgroep benadert), speelt vele malen beter in op de koopbehoefte de doelgroep, wat een blijvende impuls geeft aan je salesactiviteiten. Zo verkoop je meer, in kortere tijd en met minder mankracht. Met digital marketing zijn zowel forse groei als enorme kostenbesparingen te realiseren.

Presult_HubSpot_certified_partner

Marketing automation met HubSpot

: Optimaliseer je marketing

Presult is een datagedreven digital marketing agency. We geloven in een full-service aanpak, waarin je bedrijfswebsite en CRM-systeem 100% geïntegreerd zijn en sales- en marketingactiviteiten ultiem op elkaar afgestemd worden.

Met het oog op bovenstaande zet Presult met succes marketing automation platform HubSpot in voor de groeiambities van zijn klanten. Dit alles-in-één-platform brengt ERP-toepassingen en online marketingcampagnes mooi samen in één overzichtelijk dashboard.

Met alle data onder één dak heeft marketing perfect grip op het traject van bezoeker tot klant. De geïntegreerde data-analysetools en dashboards geven goed zicht op de effectiviteit van de lopende campagnes.

Hét online marketing bureau voor Amsterdam en omstreken

Onze marketingaanpak richt zich op het binnenhalen van nieuwe leads en/of het vergroten van de naamsbekendheid, zodat je salesafdeling zich volledig kan blijven richten op verkoop.

Online groei realiseren en successen behalen, daar maken wij ons bij Presult hard voor. Onze marketingcampagnes volgen ons beproefde blueprint. In combinatie met onze diepgaande data-analysemethodes helpen we je bedrijf boven de concurrentie uit te stijgen, óók in hoog competitieve markten.

Meer weten?

We zijn telefonisch bereikbaar op 085-0026029, maar je bent natuurlijk altijd welkom voor een (digitale ☕) kop koffie.