Dataweb

Sinds 2016 een succesvolle samenwerking
Rico Wisman
Rico Wisman Manager, Dataweb

“Vroeger wisten klanten ons via-via heel goed te vinden. Met hulp van Presult vinden ze ons nu ook in Google. Vooral de pragmatische aanpak en het kritisch meedenken in vervolgstappen waarderen we hier enorm.”

Presult - Dataweb - Connectiviteit

Over Dataweb

: Innoverend vooruit in het digitale landschap

DataWeb is sinds 1994 actief als onafhankelijke Internet Service Provider voor zowel de midden- en grootzakelijke markt als (semi)overheidsinstanties.

Verandering door concurrentie

Bij vragen en wensen rondom zakelijke internetdiensten kwamen klanten lange tijd, voornamelijk via referenties, direct bij DataWeb uit. Sinds ook multinationals als VodafoneZiggo, Tele2 en KPN zich actiever op dit domein begeven, liep de groei bij DataWeb terug. Door de fellere prijsconcurrentie is het uitdagender geworden om winstgevend te blijven, zeker gezien de juist toegenomen kosten voor acquisitie. DataWeb besloot te investeren in het toekomstbestendig en kostenefficiënt inrichten van het acquisitieproces, door gebruik te maken van de inbound marketing methode. Het uitdragen van het onderscheidend vermogen van DataWeb speelt hierin een belangrijke rol.

Wat doen we na je bestelling?

Informerend, grappig en verkoopverhogend

VRRP – Een simpele uitleg

>100.000 organische views

Succes door online profilering

Om DataWeb op de korte en middellange termijn sterker online te profileren, heeft Presult de volgende marketingactiviteiten verzorgd:

Vernieuwing website

Optimaliseren leadgeneratie

Social Selling strategie

Presult - Dataweb website

Waarom Presult?

: DataWeb heeft voor Presult gekozen vanwege:

  • De uitvoerige SEO-expertise
  • Het strategische meedenken
  • De snelheid van implementeren

Met jouw bedrijf hetzelfde bereiken als Dataweb?

Ons team staat voor je klaar

Plan een adviesgesprek