SNEL | CONCREET | RESULTAATGERICHT

Referenties

Bureau vandervorm: vorm en functie in perfecte harmonie

+110% stijging in direct websiteverkeer in 1 jaar tijd, wat duidt op een verbetering van de naamsbekendheid

+110% stijging in direct websiteverkeer in 1 jaar tijd, wat duidt op een verbetering van de naamsbekendheid

Focus helpen verschuiven van ad hoc meubelleveranties naar totaalconcepten en turnkey projecten

Focus helpen verschuiven van ad hoc meubelleveranties naar totaalconcepten en turnkey projecten

Sterkere aanwezigheid op social media; in 1 jaar tijd +1042% volgers op LinkedIn en +300% Facebook-volgers

Sterkere aanwezigheid op social media; in 1 jaar tijd +1042% volgers op LinkedIn en +300% Facebook-volgers

Over Bureau vandervorm

Weinig branches hebben de voorbijgaande jaren voor zulke grote veranderingen gestaan als de markt voor kantoorinrichting. Bureau vandervorm, gespecialiseerd in conceptontwikkeling en turnkey projectinrichting voor het midden- en grootbedrijf, maakt zich sinds jaar en dag hard voor dynamische werkomgevingen.

De projectinrichter loopt voor op de laatste kantoortrends en zocht een partner voor het actief uitdragen van deze voortrekkersrol. Zodoende is Presult ingeschakeld.

Wat verzorgt Presult?

 • Er zijn meerdere (lopende) digitale campagnes uitgerold om de zichtbaarheid van Bureau vandervorm te vergroten. Er ligt een sterke focus op verdiepende content (waaronder business cases, blogartikelen en videomarketing) om de deskundigheid en het innovatieve vermogen van Bureau vandervorm te onderstrepen en tentoon te stellen. Ook de distributie van deze content verzorgt Presult via periodieke mailings en social media;
 • Om het uitdragen van de proposities te vereenvoudigen, heeft Presult meerdere whitepapers opgesteld: een thematische whitepaper rondom herkenbare kantoorproblematiek (akoestiek verbeteren), een branchespecifieke whitepaper voor de IT-sector en een brochure ten behoeve van een splinternieuw kantoorconcept (The Clubhouse Office);
 • Advertentiecampagnes. Het eerdergenoemde video- en salesmateriaal is geïmplementeerd op de website voor leadgeneratie en ten behoeve van gerichte advertentiecampagnes. Er draaien volcontinu advertenties op LinkedIn, wat tot dusver heeft geresulteerd in rond de 125.000 vertoningen en meer dan 800 klikken naar de website;
 • Rebranding. Momenteel verzorgt Presult een rebranding van de website. Ons doel: vorm en functie in perfecte harmonie brengen. Hoe we dat doen? Met het opleveren van een website die visueel het onderscheid maakt en is ingericht met slimme, gebruiksvriendelijke toepassingen. Precies zoals Bureau vandervorm zelf ook te werk gaat. Houd de website in de gaten voor de laatste updates!

Waarom Presult

Bureau vandervorm heeft voor Presult gekozen vanwege:

 • De strakke campagnematige aanpak en spot on communicatie rondom nieuwe kantoortrends en maatschappelijke thema’s;
 • De benaderbaarheid in combinatie met een hands-on mentaliteit;
 • Het gemak van full-service – één aanspreekpunt voor alle marketingactiviteiten.

Bureau vandervorm

“Presult kijkt bij alles wat ze doen naar het grotere geheel. Je wordt snel geholpen bij vragen en de opdrachten worden binnen de gestelde termijn en naar wens opgeleverd. Aanrader!”

Bureau vandervorm

Wij vertellen je waar je digitale kansen liggen

Wil je deze resultaten ook voor je eigen bedrijf behalen? Ben je benieuwd waar je digitale kansen liggen? Onze gratis digitale kansen scan geeft je inzicht in hoe je nog beter bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt. We nemen je website kritisch onder de loep. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Maar we kijken ook naar je online aanwezigheid op andere kanalen dan je eigen website. Zo krijg je een compleet rapport met concrete online verbeterpunten.

Onze digitale kansen scan geeft inzicht in:

 • Waar je nu staat
 • Waar je concurrenten nu staan
 • Welke kansen er liggen op digitaal gebied
 • Welke kanalen je binnen je branche het beste kunt inzetten

Vraag gratis digitale kansen scan aan
Wij vertellen je waar je digitale kansen liggen
Copyright 2013-2023 - Presult | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Cookiebeleid