Bureau vandervorm

vorm en functie in perfecte harmonie
Bureau vandervorm - Advertentie - Rechthoek

Pionieren in kantoorinnovatie

: Toekomstgerichte werkplekken

Weinig branches hebben de voorbijgaande jaren voor zulke grote veranderingen gestaan als de markt voor kantoorinrichting. Bureau vandervorm, gespecialiseerd in conceptontwikkeling en turnkey projectinrichting voor het midden- en grootbedrijf, maakt zich sinds jaar en dag hard voor dynamische werkomgevingen.

De projectinrichter loopt voor op de laatste kantoortrends en zocht een partner voor het actief uitdragen van deze voortrekkersrol. Zodoende is Presult ingeschakeld.

Melvin Schalkx
Melvin Schalkx Chief Inspiring Officer, Bureau vandervorm

“Presult kijkt bij alles wat ze doen naar het grotere geheel. Je wordt snel geholpen bij vragen en de opdrachten worden binnen de gestelde termijn en naar wens opgeleverd. Aanrader!”

Clubhouse Office – Meeting rooms

Meer focus en creativiteit

Clubhouse Office – Work Café

Creëer het ultieme “wij” gevoel

Wat verzorgt Presult?

Digitale campagnes

Er zijn meerdere (lopende) digitale campagnes uitgerold om de zichtbaarheid van Bureau vandervorm te vergroten. Er ligt een sterke focus op verdiepende content (waaronder business cases, blogartikelen en videomarketing) om de deskundigheid en het innovatieve vermogen van Bureau vandervorm te onderstrepen en tentoon te stellen. Ook de distributie van deze content verzorgt Presult via periodieke mailings en social media.

Beige Follow Us Instagram Post

Propositie

Om het uitdragen van de proposities te vereenvoudigen, heeft Presult meerdere whitepapers opgesteld: een thematische whitepaper rondom herkenbare kantoorproblematiek (akoestiek verbeteren), een branchespecifieke whitepaper voor de IT-sector en een brochure ten behoeve van een splinternieuw kantoorconcept (The Clubhouse Office)

Advertentiecampagnes

Het eerdergenoemde video- en salesmateriaal is geïmplementeerd op de website voor leadgeneratie en ten behoeve van gerichte advertentiecampagnes. Er draaien volcontinu advertenties op LinkedIn, wat tot dusver heeft geresulteerd in rond de 125.000 vertoningen en meer dan 800 klikken naar de website

 

Net zo succesvol worden met jouw bedrijf als Bureau vandervorm?

Wij staan voor je klaar

Plan een adviesgesprek