SNEL | CONCREET | RESULTAATGERICHT

Referenties

Bovi & Ox – groei door digitale transformatie

70,1% groei uit SEO en social media verkeer

70,1% groei uit SEO en social media verkeer

Betere klantbeleving door websiteoptimalisatie

Betere klantbeleving door websiteoptimalisatie

Betere marktpositionering door verdiepende content

Betere marktpositionering door verdiepende content

Over Bovi & Ox

Family office Bovi & Ox bedient kapitaalkrachtige families en familiebedrijven op het gebied van financiële aangelegenheden (accountancy, administratie en belasting) en personal assistance. Om buiten het eigen (offline) netwerk nieuwe klanten aan te boren en toekomstbestendiger te worden, is Presult ingeschakeld. 

Meer aansluiting bij moderne klantbehoeften 

Met websiteoptimalisaties en een sterke focus op SEO is de vindbaarheid van Bovi & Ox in Google structureel verbeterd. Bij dit proces zijn de kernwaarden en USP’s van Bovi & Ox actiever en sterker uitgedragen om aansluiting te vinden bij de moderne zoek- en klantcontactbehoeften. 

Om inzicht te krijgen in de bezoekersaantallen en -acties zijn tracking tools geïntegreerd op de website. Deze metingen zijn inzichtelijk gemaakt in gebruiksvriendelijke dashboards die speciaal voor de klant zijn opgesteld. De cijfers worden eveneens gebruikt voor kwaliteitsdoeleinden in het kader van hun ISO 9001-normering.  

Meer online zichtbaarheid en websiteverkeer 

Waar het bedrijf tot voor kort niet vindbaar was op zoekwoorden gerelateerd aan de core business, heeft Presult er in enkele maanden voor gezorgd dat meerdere belangrijke top 3-posities in de zoekresultaten zijn bemachtigd. En niet zonder effect: het organische (onbetaalde) zoekverkeer op de website is sinds het eerste meetmoment met gemiddeld 28,8% toegenomen. 

Waarom Presult 

Bovi & Ox heeft voor Presult gekozen vanwege: 

 • Het strategisch meedenken bij en opstellen van communicatie rondom actualiteiten, zoals maatschappelijke thema’s, wetswijzigingen en trends in vermogensbeheer; 
 • Ervaring en kennis op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en branding; 
 • De heldere voortgangsbesprekingen, waarbij de resultaten en vervolgacties worden gedefinieerd en besproken; 
 • De no-nonsense handelswijze en pragmatische manier van samenwerken, waarin elkaars krachten en netwerk optimaal worden benut. 

Succes door online profilering 

Om het profiel van Bovi & Ox online sterker tot uiting te laten komen, heeft Presult onderstaande marketingactiviteiten verzorgd: 

 • Verbeteren online vindbaarheid. Vindbaar zijn met content is uiteraard belangrijk, maar ervoor zorgen dat diezelfde content je doelgroep vervolgens ook in beweging brengt, is waar je met deze strategie het verschil maakt. Onze content marketing aanpak heeft binnen een jaar tijd gezorgd voor vier keer meer vertoningen in Google en drie keer meer websitebezoekers. Onze teksten zijn zo opgesteld dat deze direct inspelen op de vragen en behoeften van Bovi & Ox’ doelgroep. Elk van de artikelen is tot stand gekomen op basis van literatuurstudies en marktonderzoek;  
 • Verhogen vertrouwen en merk laden. De website levert een positievere gebruikerservaring door het hanteren van de gerenommeerde Presult-blueprint. Bij de vernieuwde structuur is gebruikgemaakt van beïnvloedingstechnieken om meer interesse én vertrouwen te wekken. Voor een zo groot mogelijke reikwijdte is daarnaast beroep gedaan op de communicatiekanalen van meerdere partners van Bovi & Ox; 
 • Social selling. Door middel van incompany trainingen is geïnvesteerd in het beter uitdragen van de verkooppropositie op LinkedIn. Hierbij zijn best practices gedeeld om koude leads binnen no time in warme leads te veranderen via persoonlijke en gerichte communicatie met de doelgroep van Bovi & Ox. 

Bovi & Ox

“Presult weet wat ons drijft en voelt ons haarfijn aan. Dienstbaar, inlevend en vanuit persoonlijkheid verbinding maken is wat Presult kenmerkt. We stellen het actieve meedenken zeer op prijs. Je kunt online marketingactiviteiten met een gerust hart aan deze experts overlaten.”

Bovi & Ox

Wij vertellen je waar je digitale kansen liggen

Wil je deze resultaten ook voor je eigen bedrijf behalen? Ben je benieuwd waar je digitale kansen liggen? Onze gratis digitale kansen scan geeft je inzicht in hoe je nog beter bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt. We nemen je website kritisch onder de loep. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Maar we kijken ook naar je online aanwezigheid op andere kanalen dan je eigen website. Zo krijg je een compleet rapport met concrete online verbeterpunten.

Onze digitale kansen scan geeft inzicht in:

 • Waar je nu staat
 • Waar je concurrenten nu staan
 • Welke kansen er liggen op digitaal gebied
 • Welke kanalen je binnen je branche het beste kunt inzetten

Vraag gratis digitale kansen scan aan
Copyright 2013-2023 - Presult | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Cookiebeleid