Bovi & Ox

Groei door digitale transformatie
Martin Kleijn
Martin Kleijn Director, Bovi & Ox

“Presult weet wat ons drijft en voelt ons haarfijn aan. Dienstbaar, inlevend en vanuit persoonlijkheid verbinding maken is wat Presult kenmerkt. We stellen het actieve meedenken zeer op prijs. Je kunt online marketingactiviteiten met een gerust hart aan deze experts overlaten.”

teamfoto bovi ox

Over Bovi & Ox

: Bovi & Ox’s nieuwe weg naar klantverbinding en groei

Family office Bovi & Ox bedient kapitaalkrachtige families en familiebedrijven op het gebied van financiële aangelegenheden (accountancy, administratie en belasting) en personal assistance. Om buiten het eigen (offline) netwerk nieuwe klanten aan te boren en toekomstbestendiger te worden, is Presult ingeschakeld.

Presult - Bovi-Ox - Tablet

Meer aansluiting bij moderne klantbehoeften

: Beter vindbaar in Google

Met websiteoptimalisaties en een sterke focus op SEO is de vindbaarheid van Bovi & Ox in Google structureel verbeterd. Bij dit proces zijn de kernwaarden en USP’s van Bovi & Ox actiever en sterker uitgedragen om aansluiting te vinden bij de moderne zoek- en klantcontactbehoeften.

Om inzicht te krijgen in de bezoekersaantallen en -acties zijn tracking tools geïntegreerd op de website. Deze metingen zijn inzichtelijk gemaakt in gebruiksvriendelijke dashboards die speciaal voor de klant zijn opgesteld. De cijfers worden eveneens gebruikt voor kwaliteitsdoeleinden in het kader van hun ISO 9001-normering.

Vacature boost – Financial assistant

>75.000 mensen bereikt

De aanpak van Bovi & Ox

Veilig digitaal werken

Presult - Bovi-Ox

Meer online zichtbaarheid en websiteverkeer

29% meer bezoekers

Waar het bedrijf tot voor kort niet vindbaar was op zoekwoorden gerelateerd aan de core business, heeft Presult er in enkele maanden voor gezorgd dat meerdere belangrijke top 3-posities in de zoekresultaten zijn bemachtigd. En niet zonder effect: het organische (onbetaalde) zoekverkeer op de website is sinds het eerste meetmoment met gemiddeld 28,8% toegenomen.

Succes door online profilering

Om het profiel van Bovi & Ox online sterker tot uiting te laten komen, heeft Presult onderstaande marketingactiviteiten verzorgd:

Online zichtbaarheid en interactie verbeteren

Gebruikerservaring website verbeteren

Koude leads

Bovi-Ox - Brochure - Presult

Waarom Presult?

: Bovi & Ox heeft voor Presult gekozen vanwege:

  • Het strategisch meedenken bij en opstellen van communicatie rondom actualiteiten, zoals maatschappelijke thema’s, wetswijzigingen en trends in vermogensbeheer
  • Ervaring en kennis op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en branding
  • De heldere voortgangsbesprekingen, waarbij de resultaten en vervolgacties worden gedefinieerd en besproken
  • De no-nonsense handelswijze en pragmatische manier van samenwerken, waarin elkaars krachten en netwerk optimaal worden benut

Met jouw bedrijf hetzelfde bereiken als Bovi & Ox?

Ons team staat voor je klaar

Plan een adviesgesprek