Presult verwelkomt stagiair Nino

In het kort

Sinds deze week loopt Nino Kusters stage bij Presult. Nino gaat bij ons alle kneepjes van het online marketingvak leren en houdt zich daarbij voornamelijk bezig met het optimaliseren van onze platforms VergelijkCanvas en Zoekeeninterieurarchitect. Hij stelt zich graag aan je voor.

Wat is je achtergrond, Nino?

“Als fanatiek sporter heb ik in 2019 de opleiding Sport en Bewegen afgerond. Kort daarna ben ik bij Defensie aan de slag gegaan. Diep van binnen voelde ik echter het ondernemerschap borrelen. Ik bruiste van de ideeën maar kon mijn creativiteit niet kwijt. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan… daarom doe ik momenteel de opleiding Ondernemerschap bij Avans Academie.”

Wat trekt je aan online marketing?

“Bij het oprichten van mijn eigen platform voor sporters, coaches en personal trainers ontdekte ik het belang van online marketing. Ik heb daar kunnen proeven van SEO en haalde veel energie uit het analyseren van data. Ervaren dat je acties impact hebben geeft een enorme drive. Ik voelde direct dat ik me hierin graag verder wil ontwikkelen. Fijn dat ik bij Presult de kans krijg om nieuwe inzichten op te doen en te ontdekken waar mijn grootste interessegebieden in online marketing liggen.”

Wat is je levensmotto?

“Mijn vader zei altijd: eerst hard werken, dan hard ontspannen. Daar voel ik wel wat voor!”

Kennismaken met Nino?

Leuk! Nino is te bereiken via nino@presult.nl. Of maak een connectie met Nino op LinkedIn.

Laten we kennismaken - Presult

Laten we kennismaken!

: We maken graag tijd voor je vrij