Nieuw lid bij team Presult!

In het kort

Sinds september maakt Miguel Schalkwijk deel uit van het Presult-team. De online marketing specialist met een passie voor data staat klaar om klanten te ondersteunen bij hun groeiambities. Graag stellen wij onze nieuwe collega Miguel aan je voor. 

Zeggen we Miguel, dan zeggen we…? 

“De wereld ontdekken. Ik heb voor mijn minor een jaar in Spanje gewoond en gestudeerd. Later heb ik bij vrijwilligerswerk in het buitenland mijn verloofde uit Mexico ontmoet. Vandaag de dag heb ik een webshop in Mexicaanse handgemaakte sieraden die ik samen met haar onderhoud. Een prachtige manier om haar mooie cultuur te kunnen delen met Nederland en tegelijkertijd iets terug te kunnen doen voor de inheemse volkeren van Mexico. Reizen – en dan in het bijzonder Mexico – loopt als een rood-wit-groene draad door mijn leven.” 

Waarom online marketing?  

“Je kunt werkelijk alle kanten op! Met data kun je oneindig de diepte in gaan en tot op minuscuul niveau aan de knoppen draaien. Het speuren naar optimalisatiekansen en zo sturing geven aan de campagnes is telkens weer een prachtige ontdekkingstocht. Omdat je realtime inzicht hebt in alle data zie je direct het effect van je acties. Dit zie je bij traditionele marketing niet terug. Althans, niet zó snel.” 

Hoe bevalt het bij Presult?  

“Door het open karakter voel ik me bij Presult direct thuis. Ik leer hier veel en krijg het vertrouwen om veel verschillende werkzaamheden op te pakken. Het actieve, strategische meedenken in combinatie met de datagedreven focus maakt Presult in mijn ogen onderscheidend van andere marketingbureaus.” 

Wat gaan we van jou zien?  

“Met ideeën komen waar klanten niet aan hebben gedacht, om een bijdrage te leveren aan de groei van onze klanten en natuurlijk Presult zelf. Geloof me, outside the box is het leven veel leuker!” 

Laten we kennismaken - Presult

Laten we kennismaken!

: We maken graag tijd voor je vrij