Raymond Kuijer versterkt Team Presult

In het kort

Het is september, dus de R is weer in de maand. Ook bij Presult, want sinds 1 september heeft Team Presult versterking gekregen in de vorm van Raymond Kuijer. De van origine sportmarketeer verruilde Breda voor Doorn en heeft een helder doel voor ogen: nieuwe overwinningen boeken. Voor hemzelf, het team en onze klanten. Raymond stelt zich hieronder aan je voor.

Wat is je achtergrond, Raymond?

“Zoals zoveel andere jongens op die leeftijd droomde ik al tijdens de F’jes van een profcarrière in de voetballerij. Door blessures kwam aan die droom snel een einde, maar de sportieve geest is altijd gebleven. De studie Sportmarketing & Management was voor mij daarom een logische keuze. Deze richting heeft mij mooie momenten en inzichten opgeleverd. Zo heb ik tijdens het EK Vrouwenvoetbal, waarbij Breda een van de speelsteden was, de gemeente Breda ondersteund met citymarketing. Een periode met twee gezichten, want toen ik zag hoe het er in het profvoetbal aan toeging, verloor die wereld wel zijn glans voor mij. Mijn conclusie: sport en marketing wil ik dolgraag graag blijven beoefenen, maar los van elkaar: sport vooral hobbymatig en marketing op professioneel vlak.”

Waarom nu juist online marketing?

“Begrijp me niet verkeerd, ik zie zeker kansen voor offline marketing. Maar de realiteit is dat de wereld steeds digitaler wordt. Mensen werken vaker thuis. In de B2B bereik je mensen sneller online en is je bereik vele malen groter dan bijvoorbeeld een billboard langs de weg. Ik ben ervan overtuigd dat online marketing de toekomst heeft.”

Waarom Presult?

“Ik heb een fijn gevoel bij de manier van werken en de ruimte die wordt geboden voor zelfontwikkeling en eigen inbreng. Presult werkt met een jong, compact team en biedt voldoende mogelijkheden om jezelf te laten zien met leuke ideeën. Doordat de lijnen kort zijn, kun je in teamverband veel voor elkaar betekenen en leer je veel van elkaar. Ik zie aan alles dat ideeën niet op de plank blijven liggen, zoals bij veel andere bedrijven, maar daadwerkelijk worden opgepakt. Daar krijg ik energie van!”

Wat gaan klanten en wij van jou zien?

“Met ervaring in Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign heb ik veel grafische knowhow die ik graag in de praktijk breng voor zowel Presult als klanten. Maar ik besef goed dat marketing breder is dan design. Bij Presult wil ik me zo breed mogelijk ontwikkelen om projectmatig het verschil te maken. Ik zie het als een leuke uitdaging om samen met klanten ambitieuze doelen te formuleren en daar naartoe te werken. Niet op de automatische piloot, maar met vernieuwende ideeën die passen bij de belevingswereld van de klant én de eindklant.”

Tot slot: wie is Raymond buiten werktijd?

“Je kunt beter vragen: waar is Raymond buiten werktijd? Als het even kan, ben ik op de padelbaan te vinden. ’s Winters bind ik graag mijn snowboard onder. Maar passief – op de bank of in het stadion – geniet ik net zo hard van sport. Tja, oude liefde roest nu eenmaal niet.”

Kennismaken met Raymond?

Leuk! Raymond is te bereiken via raymond@presult.nl. Of maak een connectie met Raymond via LinkedIn.

 

Laten we kennismaken - Presult

Laten we kennismaken!

: We maken graag tijd voor je vrij