Presult verwelkomt Marcel

In het kort

Sinds begin deze maand versterkt ‘Lego-master’ Marcel Scheel het Presult-team. De geboren en getogen Montfoorter heeft een passie voor techniek in al zijn vormen en ziet volop online potentieel voor bedrijven in de software-, IT- en maakindustrie. Daarmee is hij een mooie aanwinst voor Presult. Marcel stelt zich graag aan je voor.

Wat is je achtergrond?

“Ik heb Bedrijfskundige Informatica gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Daar leerde ik bedrijfstechnische vraagstukken omzetten naar mogelijke oplossingen. Bij het volgen van de minor e-marketing ging er een wereld voor me open. Niet langer uitgestippelde paden volgen, maar zelf creatief invulling geven aan processen en mogen pionieren – voor mij was het duidelijk: hier wilde ik in verder. Inmiddels zijn we een decennium verder.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Historie interesseert me enorm. Deze passie kan ik goed kwijt als vrijwilliger van het Montfoortse stadsmuseum. Daar ben ik gastheer en onderhoud ik de website van de stichting die achter dit museum zit. Verder vind ik Lego ronduit fascinerend. Dat je iets bouwt waarvan je van tevoren dacht dat het onmogelijk was. En dat je echt resultaat ziet van werk en het harde werken wordt beloond.”

Hoe bevalt het bij Presult?

“De kijk op marketing spreekt me erg aan en er hangt een leuke sfeer op kantoor. Ook werkt het fijn dat je bij Presult dicht op de klanten staat. Zo ben je voor klanten een belangrijke, niet te missen schakel en maken je acties direct impact.”

Wat gaan wij (en klanten) van jou zien?

“Het voordeel aan mijn technische achtergrond is dat ik goed kan levelen met wat er op de werkvloer bij de klant gebeurt. Ik merk dat online marketing voor veel technische bedrijven nog redelijk onontgonnen gebied is. Voor deze bedrijven – die vaak bruisen van innovatie – maak ik online marketing graag zo tastbaar mogelijk. Bijvoorbeeld met video en ander marketing- en salesmateriaal dat direct tot de verbeelding spreekt. Van het begeleiden van dergelijke processen krijg ik tomeloze energie!”

Laten we kennismaken - Presult

Laten we kennismaken!

: We maken graag tijd voor je vrij